ЗА НАС РЕЗЕРВАЦИЯ УСЛОВИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ КОНТАКТИ КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

02 862 4085

02 962 0155

0894 349 640
  САЩ ГЪРЦИЯ ВИЗИ
МЕРОПРИЯТИЯ
Изложения и панаири
Официални вечери
Сватби
Тим билдинг
Презентации
Коктейли
Годишнини
Семинари
Конференции
Забавни програми
Фестивали
Симпозиуми
Партита
Срещи
Здравейте, бъдещи младоженци!
Предстои ви едно от най- красивите и романтични събития в живота – сватбата! Открили сте магията на любовта и искате да споделите вашето щастие с роднини и приятели. Желаете заедно да отпразнувате радостта от този вълшебен момент по незабравим и уникален начин.

В нашето напрегнато ежедневие всеки има толкова много професионални ангажименти и толкова малко свободно време. Съветваме ви да не се натоварвате с нови отговорности и напрежение. Нека ние да поемем грижите за вашия специален ден. Позволете ни да го направим незабравим не само за вас, но и за вашите гости. Ние ще организираме професионално и с много търпение всеки етап от вашата сватба, за да можете вие да се отдадете на по-важни и приятни неща, да се забавлявате заедно с гостите си, а не да сте изтощени в празничния ден.

За нас е важно да разберем какви са вашия стил, вкус, темперамент и предпочитания. Всичко това ще ни позволи да организираме мечтаната от вас сватба, съобразявайки се изцяло с вашите планове и изисквания. Ние знаем отговорите на вашите въпроси, така че не се притеснявайте да питате. Ние ще пропъдим всяко ваше притеснение с готово решение!


За повече информация и резервации,не се колебайте да се свържете с нас!


Изберете само времето и оставете останалото на нашите експерти! Те ще се се погрижат за всеки детайл от вашата сватба - от първата усмивка до последната наздравица. Споделяте вашите идеи и мечти и ние ги превръщаме в реалност! Няма невъзможни неща, има само по-нестандартни подходи !

Ние ще направим всичко за вашите незабравими моменти!

За повече информация и резервации, не се колебайте да се свържете с нас!


Член на:
Уеб Дизайн: ПроСтудио