ЗА НАС РЕЗЕРВАЦИЯ УСЛОВИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ КОНТАКТИ КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

02 862 4085

02 962 0155

0894 349 640
  САЩ ГЪРЦИЯ ВИЗИ
МЕРОПРИЯТИЯ
Изложения и панаири
Официални вечери
Сватби
Тим билдинг
Презентации
Коктейли
Годишнини
Семинари
Конференции
Забавни програми
Фестивали
Симпозиуми
Партита
Срещи
Начало »  МЕРОПРИЯТИЯ »  Тим билдинг


Тим билдинг

Създаването и сработването на екип с общи цели, съзнаващ значимостта на всеки един от членовете в него, е най- важното и същевременно най- сложното предизвикателство пред мениджмънта на всяка компания. В този смисъл тийм билдингът може да се определи като изживяване, което спомага за сплотяването на създадения вече екип и за укрепването на взаимното уважение и разбирателство в него.


Indoor игрите имат различно времетраене и динамика. Те са удачен спътник за всяка корпоративна среща и тийм билдинг семинар, а екипните ползи, които съдържат, се пренасят неусетно от залата в офиса. Indoor програмите могат да обслужват различни фирмени цели. Поради тази причина ние имаме редица предложения – бизнес ориентирани, креативни, арт, иновативни, физически натоварващи, артистични, енергизиращи, релаксиращи и др.
Нашите идеи и концепции подлежат на адаптация към специфичните характеристики на всяка група. Тези ивенти от една страна носят чисто практически позитиви (спомагат за подобряването на колективната работа, мотивацията и др), а от друга, в чисто емоционален план – имат силен заряд.


Състезателни, приключенски, ролеви, екстремни, иновативни, детективски, откривателски и физически натоварващи! Това са само част от Outdoor модулите, които имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти. Тяхното въздействие хармонично се допълва с прекрасната природа и заедно изграждат редица важни екипни позитиви. Богатата гама игри на открито дава уникалната възможност на групата да бъде гъвкава в избора си по отношение на времетраене, местоположение и динамика на ивента.
Интерактивният характер на тези програми по удивителен начин съчетава полезното с приятното и без съмнение е удачен спътник за всяко корпоративно събитие.

За повече информация и резервации,не се колебайте да се свържете с нас!
Член на:
Уеб Дизайн: ПроСтудио